23 iulie 2009

Webber a semnat cu Red Bull

Red Bull a confirmat astazi ca Mark Webber va continua si in 2010 cu echipa, alaturi de Sebastian Vettel.

Australianul s-a alaturat echipei austriece in 2007, si va continua in cel de-al patrulea an. In primii doi ani si-a dominat coechipierul, pe David Coulthard, care s-a retras la sfarsitul anului trecut. Din 2009, Webber are de infruntat un tanar foarte talentat, in persoana lui Vettel, insa veteranul de 33 de ani (pe care ii va implini in august) i-a facut fata cu succes, si se afla la doar 1,5 puncte in urma germanului in clasamentul general.

Mark Webber: "Sunt extrem de fericit ca voi continua cu Red Bull si anul viitor. Chiar si in primii ani, la inceputul relatiei mele cu echipa, m-am simtit foarte bine, si de acum va fi chiar mai placut. Avem parte de un final de sezon foarte interesant, dar sunt nerabdator sa ajut la dezvoltarea lui RB6 si sa il pilotez in campionatul 2010 de F1."

Christian Horner, managerul echipei Red Bull: "Sunt foarte incantat ca am semnat cu Mark pentru 2010. A aratat un imens angajament si determinare in acest sezon, mai ales dupa accidentul de bicicleta de la sfarsitul anului trecut. Rezultatele sale recenta arata ca este intr-o forma de zile mari - mai ales cu victoria recenta din Germania - si are motivatia de a lupta la cel mai inalt nivel. Prin urmare, a fost o decizie usoara de a continua parteneriatul. Credem ca echipa formata de Sebastian si Mark este una din cele mai puternice din sport."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template