31 iulie 2009

Schumacher va testa F60, cu permisiunea FOTA

Echipele membre FOTA au fost de acord sa faca o exceptie de la regula care interzice testele in intrasezon. Michael Schumacher va putea testa, timp de o zi, masina Ferrari cu care va concura in Valencia.

Germanul este astazi pe circuitul de la Mugello, insa cu masina Ferrari din 2007, intrucat regulile ii interzic sa le foloseasca pe cele din 2008 si din 2009.

Ferrari a trimis astazi tuturor membrilor din Asociatia Echipelor, o scrisoare in care le-a cerut acordul unei zile de teste pentru Schumi, pe masina F60.

"Cred ca toate echipele din FOTA au acceptat aceasta cerere. Situatia lui Felipe nu este una fericita," a spus John Howett, vice-presedintele FOTA si managerul Toyota.

Dat fiind faptul ca toate echipele au decis sa suspende orice activitate in urmatoarele doua saptamani, Ferrari va fi nevoita sa faca testul pana duminica.

Exista totusi posibilitatea, cu ocazia acestui test, ca echipa italiana sa incerce noi componente pe masina, insa FOTA are incredere ca acest lucru nu se va intampla.

"Acesta este un gest sportiv [din partea Fota] pe care speram ca Ferrari il vor respecta.", a mai spus Howett.

2 comentarii:

Alex on 31.07.2009, 21:53 spunea...

Si totusi, pe cine observi tu in stanga lui Schumi in acea poza? :))

Lucian on 31.07.2009, 21:57 spunea...

Un mustacios mic si enervant :))

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template