15 august 2008

Un tur prin Valencia cu Mike Conway

Tanarul pilot al echipei Honda Racing, Mike Conway, descrie un tur de circuit in Valencia. Britanicul a concurat in cursa de GT-uri, care a inaugurat noul circuit.

Mike Conway: "Am concurat la Valencia in weekendul dinaintea Marelui Premiu al Ungariei, intr-o cursa de GT-uri. Circuitul este unul foarte provocator; peretii din beton ofera un alt sentiment fata de Monaco.

Primul viraj, de dreapta, este unul foarte rapid, care se negociaza cu acceleratia la podea, apoi este dificil pe franare in virajul 2, unul de treapta a doua de dreapta. Virajul 3 se negociaza cu viteza a patra la fel ca si 5 si 6, iar masinile probabil vor fi in treapta a saptea inainte de a frana pentru virajul 8, care marcheaza inceputul sectiunii podului.

La intrarea si iesirea din Astilleros Bridge este putin denivelat, fapt care pe ploaie ar putea dezechilibra masinile. Un viraj de 90 de grade precede lunga linie dreapta, dar putin curbata. Masinile lente ar putea reprezenta o problema aici in calificari, pentru masinile mai rapide.

In virajul 12 franezi puternic, iar aici te simti ca pe un circuit stradal, pentru ca vezi semafoarele si cladirile pe margine. Un dublu viraj de stanga urmeaza, dupa care esti imediat in virajul 14, unul de 90 de grade, de treapta a patra. Apoi esti pe o alta linie dreapta la capatul careia este un ac de par asemanator cu Adelaide de pe Magny-Cours. Aici este un bun punct de depasire.

Acum ne gasim in ultima parte a turului care este caracterizata de niste viraje rapide. Acestea te duc catre ultimul viraj, care este unul destul de lent, de stanga. Iesirea va fi importanta pentru a incepe un al tur bun."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template