13 august 2008

Raikkonen nu se multumeste cu locul 2

Pilotul celor de la Ferrari, Kimi Raikkonen, a declarat ca nu va fi multumit in 2008 daca nu va castiga ambele titluri, la Constructori si Piloti.

Finlandezul a avut cateva curse dificile in ultimul timp. In acest sezon a castigat doar 2 curse, iar in ultimele 6 Mari Premii, doar de doua ori a urcat pe podium. Cu toate astea el garanteaza ca va lupta pentru a-si apara titlul:

"Daca concurez, atunci vreau sa fiu primul. Nu este placut sa fii al cincilea sau al saselea, si nici cu locul trei nu ma simt prea bine. Evident ca vreau mai mult. Cine crede ca am obosit si ca ma multumesc cu putin se insala. Daca nu vom avea cele doua titluri la finalul sezonului, vom fi dezamagiti. Vreau doar sa castig."

Marc Surer, pilot din anii '80 si acum comentator, crede ca problemele lui Raikkonen sunt aceleasi ca si ale lui Heidfeld, care nu reuseste sa scoata totul din masina sa pentru un tur rapid. Coechipierul lui Kimi, Felipe Massa, este de acord cu acest lucru:

"De patru ori din cinci reusesc sa imi aduc pneurile in temperatura optima. In cazul lui Kimi pare sa fie o singura data din cinci. Dar atunci cand reuseste, este foarte rapid.", declara brazilianul pentru Auto Motor und Sport.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template