05 august 2008

Massa nu se da batut

Dupa ce a avut un start incredibil la Hungaroring, Felipe Massa parea ca va trece primul linia de sosire. Ghinionul a fost insa de partea micutului brazilian cand cu 3 tururi ramase pana la final, motorul sau cedeaza pe lina drepata. "S-a intamplat fara avertizare, fara absolut nici un semn.", spune el.

"Nu am avut nici o idee despre asta, a fost ceva brusc si neasteptat. Evident sunt foarte dezamagit dar nu renunt fara lupta. Increderea este inca acolo. Cred ca dupa o cursa ca asta, chiar si cu acest rezultat conteaza ce am facut: am aratat o foarte buna performanta si un lucru in echipa foarte bun. Asta este bine pentru cursele ce urmeaza.

Am facut o treaba foarte buna duminica si apoi a trebuit sa renuntam cu doar 3 tururi pana la final. Cu siguranta nu este un sentiment foarte placut. Dar din pacate face parte din acest sport.

Acum trebuie sa ne concentram pe restul curselor. Avem o scurta vacanta care este bine venita."


Ferrari a detectat de asemenea o problema mecanica si la monopostul lui Raikkonen, spunandu-i finlandezului sa o lase mai moale in ultimele tururi. Domenicali spune insa ca nu a fost legata de problema lui Massa.

Cu toate acestea, Scuderia conduce inca in clasamentul general cu 11 puncte, insa la Piloti, Hamilton isi extinde avansul la 5 puncte dupa ce a terminat pe locul 5.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template