02 februarie 2009

Bourdais ramane la STR?

Site-ul francez ToileF1, sustine ca detine informatii cum ca Toro Rosso vor anunta saptamana aceasta faptul ca Sebastien Bourdais va ramane in calitate de pilot al echipei si in 2009.

Sursa, care a refuzat sa isi dezvaluie identitatea, a discutat cu un reputat jurnalist francez si declara ca aceasta informatie i-a fost confirmata de catre mai multi membrii ai echipei Toro Rosso.

Echipa junior a celor de la Red Bull a anuntat la inceputul anului semnarea cu tanarul elvetian, Sebastien Buemi, insa in ce priveste cea de-a doua masina, italienii nu au hotarat inca cine o va pilota in sezonul 2009. Candidatii pentru acest loc ar fi Sebastien Bourdais, cvadruplul campion Champ Car care a intrat in Formula 1 in 2008 cu STR, Takuma Sato, fost pilot al echipei falimentare, Super Aguri, care a efectuat cateva teste cu Toro Rosso la sfarsitul lui 2008. Alti posibili candidati sunt Bruno Senna si Jenson Button, britanicul ramanand fara masina dupa retragerea echipei Honda din Campionat.

Toro Rosso au castigat prima lor cursa in 2008 dupa ce Sebastian Vettel a condus impecabil pe ploaia de la Monza, insa fondurile echipei raman foarte mici, de aceea un pilot care poate contribui cu banii necesari este cel dorit de echipa. Se pare ca Sebastien Bourdais poate aduce echipei acesti bani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template