28 martie 2010

Inca o victorie pierduta

Doua curse au trecut din acest sezon, si in ambele Sebastian Vettel a abandonat in timp ce se afla pe prima pozitie. Desi este cea mai rapida masina din pluton, Red Bull lasa de dorit la capitolul fiabilitate.

In Bahrain a fost o bujie care l-a facut pe german sa piarda victoria, si a terminat pe locul al patrulea. In cursa din Australia insa, Vettel nu a mai fost atat de "norocos". El a abandonat dupa 26 de tururi cand franele i-au cedat in virajul 13.

"Am avut o defectiune la frane. Mai devreme in acel tur am simtit niste vibratii. Nu era nimic ce puteam face si am pierdut masina. Este pacat pentru ca sunt de parere ca aveam cursa sub control chiar daca erau niste conditii dificile.", a spus tanarul german.

Daca ieri au dominat calificarile, cei de la Red Bull au plecat din cursa de azi cu doar doua puncte. Mark Webber a fost implicat intr-un incident cu Hamilton in timp ce rula pe locul cinci, si a fost nevoit sa schimbe aripa din fata cu doar doua tururi inainte de final. Australianul a terminat pe locul al noualea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template