13 octombrie 2009

Stiri pe scurt din Brazilia


Felipe Massa s-a intors ieri intr-un monopost Ferrari F2007 echipat cu pneuri slick din GP2, pe circuitul de teste al echipei, Fiorano. El a fost foarte multumit de test si sustine ca se simte la fel de bine ca si inainte de accidentul din Ungaria.

"Nu am avut nici un fel de probleme cu vederea si acum ma simt pregatit sa fac nu una, ci doua curse una dupa alta.". Cu toate astea, el nu va reveni in curse in acest sezon, insa va flutura steagul in patratele al cursei din acest weekend, din Brazilia.

------------------------------

Donington a primit inca un termen limita pana cand va putea garanta financiar ca poate organiza in 2010 Marele Premiu al Marii Britanii.

Bernie Ecclestone le-a pus inca doua saptamani la dispozitie oficialilor circuitului, intrucat termenul limita initial a fost pana la sfarsitul unii septembrie.

Donington a promis ca va investi 100 de milioane de lire sterline in reconditionarea circuitului pe o perioada de cinci ani.

Lucrurile se complica in situatia in care Silverstone a avertizat ca nu va accepta un contract pe un an, in cazul in care Donington nu va reusi sa organizeze cursa.

------------------------------

Presa braziliana sustine ca un contract intre Williams si Rubens Barichello a fost semnat.

Conform ziarului Folha de S. Paulo, intelegerea este pentru 2010 cu o optiune de a include si 2011 si va insemna o marire considerabila a salariului lui Barichello. Locul sau la Brawn ar urma sa fie luat de Nico Rosberg, iar coechipierul de la Williams va fi Nico Hulkenberg, campionul GP2 din 2009 si pilotul de teste al echipei.

------------------------------

Ploaie la Interlagos! Predictiile meteo pentru weekendul de cursa din Brazilia nu arata prea bine. Vineri si sambata sunt anuntate "dusuri" sporadice, iar in ziua cursei sunt prezise furtuni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template