17 august 2009

Renault va putea concura la Valencia

Curtea Internationala de Apel a FIA a decis astazi sa permita echipei Renault participarea in Marele Premiu al Europei de la Valencia, dupa ce hotarasera, dupa cursa din Ungaria, sa suspende echipa franceza pentru o cursa.

Audierea a avut loc in Paris in aceasta dimineata, unde Renault a pretins ca pedeapsa era una mult prea dura. Ei au fost acuzati ca l-au lasat pe Alonso sa iasa de la boxe cu una dintre roti nefixata, iar aceasta s-a desprins de masina in turul urmator.

Echipa va putea participa in cursa din acest weekend, dar in schimb va plati o amenda de 50.000 de dolari.

Organizatorii cursei de la Valencia sunt foarte multumiti cu aceasta decizie si cu faptul ca eroul local Fernando Alonso va fi prezent pe grila. Ei spun ca vanzarile biletelor au scazut la anuntarea deciziei initiale, imediat dupa cursa din Ungaria, insa acum sunt increzatori ca spectatorii isi vor face prezenta in numar mult mai mare.

Daca Alonso se va intoarce la lucru in acest weekend, nu acelasi lucru se poate spune si de coechipierul sau. Nelson Piquet Jr. este de asteptat sa fie inlocuit cu Romain Grosjean, dupa cateva saptamani foarte tensionate intre pilotul brazilian si seful sau, Flavio Briatore.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template