01 februarie 2010

Mercedes W01 si Toro Rosso TR5

Chiar daca lansarea oficiala a echipei Mercedes a avut loc acum o saptamana, masina W01 a putut fi vazuta pentru prima data in aceasta dimineata, pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia.

Michael Schumacher, Nico Rosberg si Ross Brawn au pozat in fata garajului, dupa care masina a fost pregatita pentru primele tururi, o ora mai tarziu. Rosberg va fi primul in cockpit, iar Schumacher va prelua volanul in aceasta dupa-amiaza.

La doar 20 de minute dupa Mercedes, Toro Rosso au aratat presei prima masina creatie proprie - TR5.

Franz Tost: "2010 este un an de referinta pentru Scuderia Toro Rosso intrucat regulile cer ca noi sa desenam si sa construim propria masina. Dupa patru ani de colaborare cu Red Bull Technology, TR5 este primul monopost 100% creatia noastra."

O sarcina dificila pentru echipa a fost crearea infrastructurii necesare. Echipa a fost nevoita sa angajeze inca 80 de oameni si sa extinda facilitatile. De asemenea, un tunel aerodinamic a fost achizitionat de la Red Bull si instalat in Bicester, Marea Britanie.

Ca aspect general, masina arata la fel ca si cea de anul trecut, cu doar cateva modificari minore, in special in partea fronatala. De asemenea, ea a fost echipata cu un difuzor dublu imbunatatit.

Linia de piloti a ramas si ea neschimbata, echipa optand sa mearga in continuare cu tinerii Sebastian Buemi si Jaime Alguersuari.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template