31 ianuarie 2010

Lansare Sauber si Renault

BMW Sauber si-a prezentat noua masina astazi in cadrul unui eveniment simplu tinut pe circuitul Ricardo Tormo din Spania.

Cei doi piloti ai echipei - Pedro de la Rosa si Kamui Kobayashi - au dezvelit noul C29. Desi BMW s-a retras la finele sezonului trecut, numele constructorului german ramane in denumirea oficiala a echipei. Peter Sauber este din nou la conducerea echipei, iar motoarele vor veni in acest an de la Ferrari.

Peter Sauber: "Ultimele luni au fost foarte incarcate pentru noi. Mai intai am avut lupta pentru a salva echipa iar apoi am facut un puternic plan pentru viitor. Prefatirea mnasinii pentru 2010 nu a fost intrerupta si a mers conform planului din primavara lui 2009, in ciuda tuturor celor intamplate. Avem o traditie sa aducem impreuna un tanar promitator si un pilot experimentat in echipa noastra, si este o abordare care ne-a adus multe satisfactii. Pedro a lucrat la cel mai inalt nivel foarte multi ani pentru o echipa de top, si noi putem beneficia de aportul sau. Tanarul Kamui are de asemenea multe de oferit, iar anul trecut m-a impresionat mai ales in Abu Dhabi."

Renault nu a prezentat astazi doar masina, ci si un pilot nou si revenirea la culorile din anii '80. Noul R30 a fost lansat - tot in Valencia - de catre Robert Kubica si nou-anuntatul sau coleg, Vitaly Petrov, primul rus in Formula 1.

Eric Boullier (noul sef al echipei): "Startul unui nou sezon de Formula 1 aduce intotdeauna multe asteptari. Pentru Renault, chiar si mai multe in 2010, pentru ca incepem o noua era a echipei. Cu o noua structura, noi piloti si noi culori, avem multe motive sa asteptam cu interes noul sezon. Sa iti stabilesti niste obiective nu este usor, dar este clar ca vrem sa aducem Renault in fruntea ierarhiei. Dar asta nu se poate intampla peste noapte si vrem sa o facem pas cu pas. R30 ar trebuie sa fie competitiv si fiabil si am optat pentru o abordare agresiva. Fabricile din Enstone si Viry au muncit neincetat in aceasta iarna dorind sa fim siguri ca noul sezon ne prinde in cea mai buna forma posibila. Fabricilea acestea nu au uitat cum se castiga in Formula 1.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template