20 februarie 2010

Cat despre USF1...

Dupa stirea ca echipa Campos a fost salvata, urmeaza intrebarea despre viitorul americanilor de la USF1. Cu exact trei saptamani ramase pana la startul sezonului, se pare ca masina inca nu este pregatita, motoarele nu au fost cumparate, iar banii sunt o mare problema.

Ultimele noutati sunt ca echipa a cerut permisiunea FIA de a lipsi la primele patru curse ale sezonului, asta in conditiile in care Stefan GP asteapta la usa cu motorul pornit, banii in buzunar, si o linie de piloti aproape finalizata, toate pregatite pentru prima cursa. Ba chiar au de gand sa si testeze pana atunci.

Ecclestone a spus acum cateva saptamani ca echipele pot lipsi la cel mult trei curse pe sezon fara nici un fel de penalizare. Dar el a fost aproape imediat contrazis de catre Federatie, acestia sustinand ca lipsa, chiar de la o singura cursa, inseamna o incalcare a Acordului Concorde si a Regulamentului.

Planurile lui Ken Anderson ar fi sa aduca masinile pe grila in Barcelona: "Lucram in acest moment impreuna cu FIA sa clarificam situatia despre numarul curselor de la care putem lipsi. In situatia ideala, putem lipsi la primele patru". Americanul spera ca Jean Todt sa inteleaga situatia si sa ii ajute: "Ei [FIA] vor sa ne ajute, nu sa ne inchida".

Singurul pilot semnat, Jose Maria Lopez, va incepe negocierile cu Ecclestone pentru o eliberare de contract care ii va permite sa mearga la alta echipa, impreuna cu banii de sponsorizare. Aceasta ar putea fi chiar Campos.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template