26 februarie 2010

Un nou Safety Car

Daca in saptamanile trecute am avut parte de lansarile masinilor de Formula 1, iata ca acum o alta vedeta se lanseaza. Este vorba de masina de siguranta.

Mercedes ii va pune la dispozitie lui Bernd Maylander incepand din acest an noul supercar SLS AMG, o masina mai puternica fata de predecesorul SL63 AMG si cu un sunet cu adevarat spectaculos. Noul Safety Car va avea sub capota tot un V8 de 6,3 litri, insa va fi cu 46 de cai mai puternic fata de cel vechi, adica va avea 571 de cai. Masina va ajunge la suta de kilometri in doar 3,8 secunde, cu aproape o jumatate de secunda mai repede fata de vechiul bolid.

Toate aceste specificatii se gasesc pe masina de serie, ceea ce inseamna ca Safety Car-ul nu va suferi foarte multe modificari pentru adaptare. Aceasta va fi cea mai rapida masina de siguranta din istorie Formulei 1, iar ca design, noul SLS este urmasul clasicului 300SL Gullwing.

Iata masina care ne va incanta simturile [:)] in timpul neutralizarilor din curse:

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Mai jos este Schumacher care ne arata ca masina asta stie sa mearga si pe tavan:

Mai stie sa si cante :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template