25 ianuarie 2010

Lansare Mercedes Grand Prix


Mercedes si-a lansat in aceasta dimineata, la Muzeul din Stuttgart, culorile oficiale ale noii echipe de Formula 1. Acestea au fost prezentate pe monopostul BGP001 din 2009 al echipei Brawn.

Asa cum era de asteptat, culoarea de baza a masinii este argintiul specific constructorului german, si se imbina cu niste linii verzi, ce aduc in atentie sponsorul principal al echipei - Petronas.

La eveniment au fost prezenti cei doi noi piloti ai echipei, Michael Schumacher si Nico Rosberg, alaturi de Ross Brawn, Nick Fry si Norbert Haug. Primul cuvant l-a avut Dr. Dieter Zetche, responsabilul Daimler AG si si Mercedes-Benz Cars.

Masina denumita MGP W01 va aparea pentru prima data pe circuitul Ricardo Tormo, peste o saptamana.

Michael Schumacher: "Sezonul acesta este ca un nou inceput pentru mine si sunt foarte motivat. Sunt convins ca Mercedes GP Petronas va fi intr-o pozitie foarte buna in lupta pentru titlu, iar eu voi da tot ce pot. Sa pilotez pentru Mercedes-Benz din nou este ca si cum as inchide un cerc, pentru ca mi-am inceput cariera cu steaua in trei colturi pe casca mea."

Nico Rosberg: "Sa fac parte din echipa 'Sagetilor Argintii' ma face foarte mandru si ma motiveaza. De cand am venit in echipa in noiembrie, am petrecut foarte mult timp la fabrica din Brackley, la Mercedes-Benz High Performance Engines in Brixworth si aici in Stuttgart, fapt ce mi-a dat oportunitatea sa cunosc multi oameni. Am vazut cat de multa munca este depusa in noua masina si astept cu nerabdare sa lucrez cu toti si voi da totul sa ii recompensez cu rezultate bune in acest sezon."

Ross Brawn (managerul echipei): "E un privilegiu sa ma aflu aici la Muzeul Mercedes-Benz in Stuttgart pentru prezentarea oficiala a echipei Mercedes GP Petronas. Chiar de la prima vedere realizezi cat de multa istorie se afla aici si sper ca vom putea duce succesul mai departe. Echipa a lucrat din greu anul trecut si in aceasta iarna la dezvoltarea monopostului MGP W01 si toata lumea asteapta cu nerabdare startul testelor din Valencia de saptamana viitoare. Avem doi piloti excelenti care vor forma unul din cele mai bune parteneriate de pe grila, si cu ajutorul Mercedes, Aabar, al noului partener principal Petronas si al tuturor partenerilor echipei, toata lumea asteapta cu interes noul sezon."

Norbert Haug (Vice-Presedinte Mercedes-Benz Motorsport): "O data cu prezentarea noii noastre echipe, un nou, si in mod cert cel mai important capitol al istoriei de peste 100 de ani incepe. Suntem nerabdatori sa incepem cooperarea cu pilotii nostri Nico Rosberg, un pilot capabil si cu perspective inalte, si Michael Schumacher care este la fel de motivat ca atunci cand si-a inceput cariera alaturi de Mercedes-Benz. Vreau sa urez un cordial bun-venit noului nostru partener Petronas, investitorilor Aabar/IPIC si tuturor partenerilor echipei. De asemenea, un calduros bun-venit in familia Mercedes tuturor colegilor nostri din cadrul echipei campioana Brawn GP, in frunte cu Ross Brawn si Nick Fry."



2 comentarii:

Liviu on 25.01.2010, 19:57 spunea...

Schumacher in alb!!! Iar monopostul arata fulgerator! Trebuie sa recunosc ca imi plac mult slickurile pe masina asta. Mercedes in alb, Virgin in negru, Ferrari rosu, McLaren gri, sa speram ca Renault va fi galben si pe Williams va predomina albastrul. Pare a fi un an interesant dpdv cromatic :)

Lucian on 25.01.2010, 20:23 spunea...

Abia astept sa vad cum o sa arate Virgin-ul. De mult nu am mai vazut o masina neagra in F1 :)

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template