14 ianuarie 2010

Lansările noilor monoposturi



Sfârşitul lui ianuarie este perioada în care vom vedea pentru prima dată forma noilor monoposturi care vor concura în 2010. S-a renunţat la ideea lansării la comun, iar unele echipe vor organiza propriul eveniment.

Ferrari îşi va dezveli noua masină la Maranello, pe 28 ianuarie.

"Vom face o ceremonie dedicată mediei şi partenerilor noştri, iar fanii vor putea urmări totul live pe Ferrari.com.", a confirmat Stefano Domenicali.

McLaren va lansa noul MP4-25 următoarea zi, pe 29 ianuarie, însă locaţia nu a fost încă făcută cunoscută. Pe 31 ianuarie va fi rândul echipelor Renault şi Sauber, care vor scoate noile maşini pe circuitul Ricardo Tormo de lângă Valencia.


Williams au anunţat că nu vor organiza o lansare propriu-zisă a noului FW32, acesta urmând să apară pentru prima dată în testele oficiale de la Valencia, pe 1 februarie

Tot în prima zi de teste din februarie, Toro Rosso vor aduce STR5, primul design propriu. Echipa de juniori Red Bull folosea până anul trecut maşina echipei mamă, realizată de Adrian Newey, însă din 2010 nu va mai fi cazul.

Ceva mai târziu, adică pe 12 februarie va apărea şi primul monopost Lotus. Nu se ştie încă locul lansării, însă ştim ca piloţii Jarno Trulli, Heikki Kovalainen şi rezerva Fairuz Fauzy vor fi prezenţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template