28 ianuarie 2010

Noul monopost Ferrari


Ferrari a lansat in aceasta dimineata noul monopost cu care Fernando Alonso si Felipe Massa vor concura in sezonul 2010.

Masina a fost numita F10 iar echipa spera ca aceasta ii va ajuta sa revina in varful ierarhiei, dupa un sezon 2009 foarte dificil; doar o victorie si locul patru in clasamentul constructorilor.

Stefano Domenicali: "Acest campionat va fi foarte important pentru noi. Avem doi noi piloti. De ce? Fernando Alonso este un dublu campion mondial si noi spunem ca va avea si al treilea campionat. El deja apare printre marii campioni ai Formulei 1, este momentul potrivit atat pentru el cat si pentru noi. Cat despre Felipe, vorbim de o noua versiune a sa. Dupa un sezon atat de dramatic, cu accidentul din Ungaria, Felipe are tot ce ii trebuie sa demonstreze ca este un pilot de succes, poate demonstra ca vrea sa reporneasca pe acel drum pe care destinul i l-a intrerupt in Ungaria. Mult succes amandurora."

Felipe Massa: "Este fara indoiala o mare placere pentru mine sa ma aflu aici la o alta prezentare Ferrari; este un moment special pentru ca anul trecut a fost unul foarte dificil. Am avut accidentul si s-au intamplat atatea alte lucuri. Sunt mandru si vreau sa muncesc mai mult ca niciodata, asa ca sper ca aceasta sa fie o masina foarte competitiva ca sa putem lupta pentru titlu, iar Ferrari-ul nostru, masina rosie, sa fie in pole-position."

Fernando Alonso: "Este prima data pentru mine, prima prezentare Ferrari, si sunt foarte emotionat. As vrea sa multumesc intregii echipe pentru munca depusa in ultimele luni ca sa creeze acest vis, aceasta noua masina. Si as vrea sa le multumesc si sponsorilor care au muncit si ei din greu si sunt foarte pasionati. Suntem pregatiti sa acceptam aceasta provocare si responsabilitatea de a da tot ce putem. Felipe si eu vom face o echipa foarte puternica si speram ca vom face toti fanii Ferrari foarte mandri sa vada aceasta masina castigand campionatul."

Noul monopost va iesi pe circuit luni, in cadrul testelor de la Valencia, iar Felipe Massa va fi primul care o va pilota.








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template