23 ianuarie 2010

Trei locuri libere



Echipa Toro Rosso a confirmat ieri că Jaime Alguersuari va rămâne alături de Sebastien Buemi şi în 2010. Spaniolul a fost promovat în Formula 1 anul trecut, înlocuindu-l pe Sebastien Bourdais. Deşi a terminat doar trei din opt curse el a făcut istorie devenind cel mai tânăr pilot de F1.

Alguersuari va fi unul din cei trei piloţi spanioli prezenţi pe grila din 2010, după ce Sauber l-a confirmat acum câteva zile pe Pedro de la Rosa.

Alt pilot care va fi confirmat în câteva zile - conform managerului său - este Jose Maria Lopez. Argentinianul de 26 de ani va pilota pentru noua echipă americană USF1. Discuţiile cu echipa există de câteva luni, însă pe atunci pilotul nu avea banii necesari pentru a-i asigura un contract. Managerul său susţine că acum totul este decis şi anunţul oficial va veni luni.

Între timp, tot de la manager aflăm că Nick Heidfeld ar putea reveni la rolul de pilot de teste, pentru echipa Mercedes. Zvonurile îl dădeau ca unul din favoriţi pentru al doilea loc în cadrul echipei Renault, alături de Kubica. Însă Andre Theuerzeit, managerul său, spune: "Nick s-a concentrat pe căutarea unui loc de pilot titular pentru una din echipele de top, dar deciziile lor sunt cam târzii. Aşa că am optat pentru o altă oportunitate". Theuerzeit a mai spus că un contract nu a fost încă semnat.

Trei locuri au mai rămas libere pe grilă: la Renault, Campos şi USF1.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template