16 ianuarie 2009

Lansari 2009: McLaren MP4-24


Mclaren este a treia echipa in decursul a 5 zile, care isi prezinta noul monopost pentru 2009, cu care Campionul Mondial din 2008, Lewis Hamilton spera sa obtina al doilea titlu consecutiv.

Noua masina a fost lansata la McLaren Technology Center, in Woking, si, la fel ca si Ferrari si Toyota, prezinta un aspect modificat, conform cu noile reguli, si anume o aripa spate mai ingusta si mai inalta, si o aripa fata mai lata. De asemenea, noul monopost are incorporat si sistemul KERS, de recuperare a energiei cinetice, iar pneurile slick, bineinteles, fac si ele parte din noul proiect McLaren.

Ca si Ferrari si Toyota, cei de la McLaren isi anunta o data cu lansarea masinii si intentiile lor in ceea ce priveste sezonul 2009: "Tinta noastra este sa castigam ambele campionate, atat la Constructori cat si la Piloti.", a declarat Ron Dennis.



Echipa are deja doua sasiuri pregatite pentru primele teste cu noul bolid, teste care vor avea loc pe noul circuit Algarve din Portugalia, incepand de luni, iar Pedro de la Rosa va fi la volan in primele doua zile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template