14 aprilie 2010

Mihai Marinescu, in F2 (update)

Al doilea sezon al Formulei 2 va incepe in weekendul acesta la Silverstone. De ce asteptam noi in mod special aceasta cursa? Pentru ca Mihai Marinescu a reusit sa stranga bani de cel putin o etapa in aceasta serie, care se afla sub tutela a doua nume importante: Palmer si Williams.

Mihai a incheiat testul de la Silverstone din aceasta saptamana pe pozitia a zecea, din 20 de piloti, si spune pe blogul sau ca s-a acomodat foarte bine cu noua jucarie.

Monoposturile cu care se concureaza in aceasta serie sunt produse de echipa de Formula 1 Williams, impreuna cu MotorSport Vision. Toate masinile sunt identice, iar diferentele vor fi facute de setari si talentul fiecarui pilot. Ca premiu, campionul seriei va primi un test cu masina Williams de Formula 1, iar cei care vor incheia pe primele trei pozitii la sfarsitul campionatului vor avea asigurata superlicenta ce le va permite sa piloteze in Marele Circ.

Prima cursa de duminica va fi transmisa in direct de Eurosport 2 incepand cu ora 13:30, insa a doua o vom putea vedea tocmai luni, pe Eurosport.

Pe Mihai il urmarim cu interes pe blogul sau si pe contul de Facebook. Mult Succes Mihai!

Update: Program - Cursele vor fi transmise pe Eurosport 2 duminica la 13:30 si luni la 15:15.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template