27 martie 2009

"N-a fost prea rau"

Astazi, cu ocazia primelor antrenamente libere din Australia, s-a confirmat faptul ca McLaren nu sunt in pozitia ideala la inceput de sezon. Lewis Hamilton nu a fost de gasit in fruntea clasamentului, terminand pe locurile 16, respectiv 18, in cele doua sesiuni.

In ciuda acestui fapt el a declarat ca ziua sa "nu a fost prea rea", si ca este multumit cu ce s-a realizat astazi.

"Evident ca nu suntem atat de rapizi pe cum am dori, dar muncim din greu, am avut un program bun si am facut niste pasi decenti inainte. Nu stiu ce au facut ceilalti dar sunt multumit cu ce am facut noi astazi", a declarat britanicul in conferinta de presa.

Pentru timpii slabi de astazi, Hamilton spune ca si setarea joasa a inaltimii masinii, impreuna cu cantitatea de combustibil a facut ca monopostul sau sa fie greu de controlat, insa ramane linistit declarand ca vor fi luate masuri ca acest lucru sa nu se mai intample.

Problema principala a monopostului MP4-24 este, dupa spusele lui Hamilton, o lipsa generala a aderentei,  o problema de aerodinamica. "In fabrica se lucreaza intens pentru a se rectifica aceast lucru. Nu este usor. Va fi nevoie de ceva timp".

Asadar, castigatorul cursei din Australia 2008, si actualul Campion Mondial va avea de infruntat masini ca Williams, Brawn sau Toyota, pilotand un monopost, se pare mai slab fata de acestea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template