06 martie 2009

BGP001, pe circuit

A trecut putin timp de la anuntul salvarii fostei echipe Honda, insa noua BrawnGP a iesit deja pe circuit.

Noul team al lui Ross Brawn are mult de recuperat inaintea startului sezonului iar britanicul vrea sa profite din plin de acest putin timp ramas. Masina denumita BG 001 a fost scoasa pentru prima data pe circuit astazi, la Silverstone. Saptamana viitoare vor incepe testele alaturi de celelalte echipe pentru trei zile pe circuitul din Barcelona. Daca pentru unele echipe acesta va fi ultimul test din aceasta iarna, Brawn GP se va afla, s-ar parea ca alaturi de Renault, pentru inca o sesiune de teste in Jerez intre 15-17 martie.

"Am facut un shakedown masinii astazi la Silverstone si atat masina cat si echipa se vor indrepta acum spre Barcelona unde vom participa la testele de pe Circuit de Catalunya intre 9-12 martie. Dupa aceasta vom merge la Jerez pentru alte trei zile de teste, intre 15-17 martie. Evident ca avem un program de teste incarcat si pentru asta va trebui sa ne concentram la maxim.", a declarat Ross Brawn.

Brawn GP nu e singura echipa care are de recuperat, Toro Rosso isi vor lansa si ei masina luni, in Barcelona, iar Force India au scos pe circuit noua masina acum o saptamana.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template