26 iulie 2010

Top Gear despre Ayrton Senna

Ayrton Senna ar fi implinit in acest an (in martie) 50 de ani, asa ca Top Gear i-au dedicat, in episodul de aseara, un material de exceptie. Multi dintre pilotii actuali, chiar si Michael Schumacher, il considera pe Senna cel mai bun pilot al tuturor timpurilor, desi, statistic vorbind, este la ani lumina in urma lui Schumi. De ce a fost acest pilot atat de apreciat? Si de ce toti tinerii piloti vor sa fie ca el? Jeremy Clarkson vorbeste cu mai multi piloti din actuala generatie despre acest lucru, dar si cu cei care au avut ocazia sa il infrunte pe circuit.

Martin Brundle analizeaza stilul de pilotaj al legendei, iar Lewis Hamilton piloteaza masina McLaren MP4-4. Enjoy!



2 comentarii:

Anonim spunea...

bai rahat cu ochi ce esti ai urmarit vreo cursa de-a lui senna??de vorbesti ?cine a avut masina egala cu shumacher i-a tras-o aici vbm de piloti cu masina inferioara care putea invinge in orice moment gratie tehnicii si a geniului precum acest ayrton senna care este si va fi cel mai mare pilot din toate timpurile...ani lumina de prostie degaja creierul tau...

Lucian spunea...

Tu cu cine, si despre ce te certi? Nu am comentat deloc despre ce a facut Senna sau Schumacher. Am vazut cateva curse cu Senna si nu sunt deloc fanul lui Schumi. Nu stiu ce ai inteles tu, dar eu doar am spus pe scurt ce contine materialul de la TG.

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template