07 iulie 2010

Kubica ramane la Renault

Robert Kubica va ramane in cadrul echipei franceze pentru inca doi ani, dupa ce a semnat astazi un nou contract. Polonezul se afla in primul an cu Renault si spune deja ca aici se simte ca acasa.

Au existat speculatii in ultimul timp in privinta mutarii sale la Ferrari sau Mercedes pentru anul viitor, insa totul se clarifica acum, noul contract cu Renault fiind valabil pana la sfarsitul sezonului 2012.

"A fost o decizie usoara pentru mine sa continui cu echipa unde ma simt ca acasa. Este importanta pentru mine atmosfera, cu un grup bun de oameni, unde toata lumea merge in aceeasi directie. Asta am incercat sa construim de cand am venit la Renault", a spus Kubica.

Dupa noua curse el se afla acum pe pozitia a sasea in clasament, si a obtinut deja doua podiumuri, fiind unul dintre cei mai constanti piloti din acest sezon.

Managerul echipei, Eric Boullier, spune ca semnarea polonezului pentru urmatoarele doua sezoane este foarte importanta pentru a-si atinge obiectivele. "Tinta noastra este sa devenim pretendenti la titlu in urmatorii doi ani. Pentru asta, avem nevoie de un pilot de calibrul lui Robert: cineva rapid si care nu face greseli", a declarat Boullier.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template