14 septembrie 2010

Heidfeld revine la Sauber pentru restul sezonului

Nick Heidfeld va reveni in cockpit ca pilot principal incepand cu urmatoarea cursa, de la Singapore.

Pilotul german il va inlocui pe spaniolul Pedro de la Rosa in masina Sauber, confirmand zvonurile care au inceput sa circule la Monza.

"A fost o decizie grea pentru mine ca manager de echipa si vreau sa ii multumesc lui pedro pentru profesionalismul aratat. Nick este un pilot pe care noi il cunoastem foarte bine, si care ne va ajuta sa judecam potentialul masinii noastre", a declarat Peter Sauber.

Heidfeld a pilotat pentru echipa timp de sapte ani, timp in care aceasta a trecut prin diferite schimbari de management. Germanul a trecut in acest an la Mercedes, ca pilot de rezerva, inainte ca Pirelli sa il recruteze pentru testele cu noile pneuri.

"Dupa aceste cateva luni sunt mai motivat ca oricand. Pentru mine, este ca si cum m-as intoarce acasa, pentru ca am pilotat sapte ani pentru echipa din Hinwil. Fara indoiala ca ma voi simti confortabil imediat si asta imi permite sa ma familiarizez cat mai repede cu masina. Vreau sa ii multumesc lui peter Sauber pentru increderea acordata", a spus Heidfeld.

El a testat in aceasta vara noile pneuri Pirello P-Zero care vor incalta masinile de F1 incepand cu 2011, iar acum Pedro de la Rosa are sanse mari sa fie inlocuitorul sau in acest rol.

Mai multe detalii despre contract nu au fost oferite, insa este posibil ca Heidfeld sa ramana in echipa si in urmatorul sezon.

1 comentarii:

Corleone spunea...

Romain Grosjean il va inlocuii. http://gforcef1.wordpress.com/2010/09/16/grosjean-to-replace-heidfeld-at-pirelli/

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template