09 iunie 2010

Massa si-a prelungit si el contractul

Cei doi oameni despre care zvonurile spuneau ca vor face schimb de locuri anul viitor, au semnat noi contracte cu actualele echipe, incheind astfel orice speculatii.

Este vorba de Felipe Massa, care a semnat astazi o noua intelegere pe doi ani cu Ferrari, in timp ce Mark Webber a primit deja, saptamana trecuta, un nou contract pe un an cu Red Bull.

Aceste confirmari anunta ca echipele de top nu se vor afla in centrul atentiei in 'silly season'-ul de anul acesta. Atat Webber cat si Vettel sunt confirmati pentru inca un an la Red Bull, iar la Ferrari, Alonso si Massa vor ramane coechipieri cel putin pana la sfarsitul sezonului 2012. 

Jenson Button si Lewis Hamilton au contracte pentru anul viitor, si au demonstrat deja ca pot avea o relatie buna ca si colegi de echipa, si ca pot re-aduce McLaren in top. La Mercedes, Michael Schumacher are un contract pe trei ani, iar in cazul lui Nico Rosberg, este foarte probabil ca echipa germana sa ii prelungeasca contractul si pentru anul viitor.

Renault are ambii piloti sub contracte doar pentru acest sezon, insa echipa a afirmat recent ca va construi masina in jurul lui Robert Kubica in urmatorii ani, in timp ce Vitaly Petrov este un pilot promitator, de care echipa se arata foarte incantata.

La echipele noi, Lotus ii are pe Jarno Trulli si Heikki Kovalainen sub contract si in 2011, in timp ce la Hispania si Virgin, doar Bruno Senna si respectiv Timo Glock au locurile asigurate.

Situatia devine si mai neclara la Force India, Sauber, Williams si Toro Rosso, unde nici un pilot nu are inca un contract pentru urmatorul sezon.

De asemenea, doua noi locuri vor fi disponibile, dupa ce FIA va anunta, in iulie, a 13-a echipa pentru 2011.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template