16 noiembrie 2008

Rosberg ameninta cu plecarea de la Williams

Desi a urcat de doua ori pe podium in sezonul ce tocmai s-a incheiat, rezultatele din 2008 ale lui Nico Rosberg sunt departe de a fi considerate acceptabile.

Germanul a ocupat un loc pe podium atat in prima cursa a anului, din Australia, cat si in prima cursa desfasurata pe timp de noapte, cea de la Singapore, insa acestea fiind singurele rezultate notabile ale echipei conduse de Frank Williams in acest sezon. In majoritatea GP-urilor, cei doi piloti, Rosberg si Nakajima au avut dificultati in a trece chiar si in a doua parte a calificarilor, iar punctele au venit foarte rar. In concluzie, un alt an ratat pentru Nico Rosberg, considerat unul din cei mai talentati piloti din Formula 1 de astazi.

Acum insa, tanarul german pune piciorul in prag si isi face cunoscute intentiile de a parasi echipa Williams la sfarsitul sezonului 2009 daca aceasta nu imbunatateste performantele in mod notabil, iar decizia o va lua, spune el pentru Formule 1 RaceReport: "la jumatatea sezonului urmator."

"Daca Williams nu se ridica la inaltimea asteptarilor, atunci va trebui sa imi caut alta echipa. Este vorba de propria mea cariera. Exista alte optiuni pentru mine, insa daca astept prea mult, acele usi evident se vor inchide."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template