16 februarie 2008

Spionajul

Speram ca acest caz de spionaj dintre Mclaren si Ferrari s-a incheiat atunci cand FIA a anuntat ca a fost "inchis oficial". Dar nu. Magistratul de la Modena, Guiseppe Tibis, merge pana in panzele albe pentru a elimina concurenta (McLaren). El programase pentru luni o intalnire cu 4 membrii Mclaren printre care si bossii Ron Dennis si Martin Whitmarsh, pentru a-i lua si pe acestia la intrebari, dupa ce acum ceva timp i-a interogat si pe Alonso (pe atunci era inca pilot McLaren) si pe pilotul de teste, Pedro de la Rosa. Dar zilele astea Reuters il citeaza pe Tibis care spune ca "nu vor veni" referindu-se la angajatii echipei engleze, si nici o alta data pentru aceasta intalnire nu a fost stabilita.

Pe de alta parte, principalul vinovat in aceasta nebunie care a zguduit Formula 1 anul trecut, Nigel Stepney trebuia sa participe la o intrunire la Londra, unde urma sa isi explice rolul in acest caz, in urma caruia McLaren a fost exclusa din campionatul constructorilor din 2007 si amendata, dar si aceasta a fost anulata din cauza unor 'probleme de zbor' la Geneva. Este de asteptat insa ca in martie sa fie reprogramata.

Se pare ca nici in 2008 nu scapam de fantoma acestui caz de spionaj industrial care a pus Formula 1 intr-o lumina foarte proasta in ultimul an.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template